Samarbeidspartnere

GENERALSPONSOR

Fana Sparebank er en selvstendig sparebank med lange tradisjoner og hovedkontor på Nesttun i Bergen. I tillegg har banken avdelingskontor i Bergen sentrum og Os sentrum i Bjørnafjorden kommune. Konsernet består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt, og merkevarene Himla Banktjenester og Himla Eiendomsmegling.

HOVEDSPONSORER
Samba Marin er et servicebåtrederi lokalisert i Bjørnafjorden kommune i Vestland, som har røtter tilbake til 1997. Vi tilbyr bla. sjøtransport, dykkertjenester, havnbunninspeksjon(ROV), AHTS til aktører innen oppdrett, olje & gass, bygg & anlegg samt privatpersoner.

Lyssand Gartneri

Lyssand Gartneri er et effektivt og flott veksthusanlegg med stor produksjon av blomster og salat i Hagavik.
Bolaks er i dag er en helintegrert produsent av atlantisk laks. Vi er involvert i alle ledd i prosessen – fra avlsarbeid til ferdig pakket fisk. Det gir oss spesielt gode forutsetninger for å garantere sporbarhet, og å tilpasse produkter etter kundens ønsker.
Eide-familien har ein tradisjon for matproduksjon som strekkjer seg attende til 1600-talet. I snart 50 år har dei vore med og bidrege til utviklinga av den norske oppdrettsnæringa. Perspektivet har alltid vore langsiktig, det skal det fortsetje å væra.
Alutec AS er en solid, norsk virksomhet som produserer og leverer Jamax stillassystem og Jamax flytebrygger fra våre lokaliteter på Os utenfor Bergen og i Kristiansand. Ved siden av våre egenproduserte hovedprodukter leverer vi også kraner og heiser fra tyske Böcker.

AssistCo distribuerer varer til retail butikker og kjeder i hele Skandinavia og Europa. Med integrerte digitale logistikkløsninger, et lager på over 8000 kvm samt lokale og nasjonale transportavtaler distribuerer vi Hummel, Assist og CEP til grossistene 365 dager i året. 

Sport Holding er Norges ledende faghandelsaktør innen sport med over 375 fullsortimentsbutikker og spesialbutikker over hele landet under konseptene Sport 1, Intersport, Löplabbet, Anton Sport, Sportsnett, Milslukern og Skandinavisk Høyfjellsutstyr. Vi tilbyr sportsutstyr og bekledning av høy kvalitet fra kjente merkevarer.

PARTNERE

Kinnarps tilbyr komplette arbeidsplassløsninger for alle typer arbeidsmiljøer. Høy kvalitet og lav miljøpåvirkning kjennetegner hele kjeden – fra råmaterialer til ferdige løsninger for arbeidsområdet.

Om det er nybygg, rehabilitering eller et tilbygg sørger vi for kompetansen og tryggheten som skal til for å få prosjektet realisert på best mulig måte. Vi jobber mest med næringsbygg, utbyggere og offentlige kunder, men når vi har anledning tar vi også enkeltoppdrag for private.

ECIT er din foretrukne leverandør av økonomi- og IT-tjenester. Vi tror på verdien av å kombinere økonomi- og IT-tjenester for å effektivisere og forbedre drift av din virksomhet. Med høy kompetanse og smart teknologi, er vi klare til å ta din virksomhet til nye høyder.  

Fronta AS leverer produkter og tjenester innen tomteregulering, bygging av næringsbygg, idrettshaller og offentlige bygg.

Gjennom høy kompetanse hos dyktige medarbeidere tilbyr vi effektiv prosjekthåndtering, kostnadseffektive løsninger og solid kvalitet.

Skaathun Bilverksted AS utfører det meste av reparasjoner og service på alle bilmerker, og er en del av den landsdekkende kjeden Mekonomen. Vi mener at dette kommer også våre kunder til gode, men slik solid samarbeidspartner i ryggen har vi tilgang på nødvendig kompetanse og bildeler av høyeste kvalitet.

Askeladden Boats er Norges største produsent av fritidsbåter. Vår visjon er å sette fremtidens båtstandard. Askeladden produserer klasseledende båter med et kompromissløst fokus på design, innovasjon og sikkerhet.

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har omtrent 140 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører.

SPAR Nore Neset er solid forankra i lokalmiljøet, med butikk i Kloppamyra mellom Ulvensletta og Irgenskrysset.

Bambusa er firmaet som produserer og selger sokker som lokale lag og foreninger kan selge videre, sokker som gjør mer enn å varme føtter. Konseptet er enkelt: Lagene selger en pakke med flere par sokker og får halvparten av pengene selv.

Inka AS er ein rein vidareforedlingsbedrift og utfører tjenester på bestilling frå kunde. Med lang erfaring i bransjen og god erfaring hjå våre tilsette produserer vi i dag over 40 ulike produkt av laks og aure – både fersk og fryst til eksport verda over. Den årlege produksjonskapasiteten ligg mellom 5-6000 tonn ferdig produkt og har auka jamt dei siste åra.

Os Hageservice gjør alt fra å tegne hager til å utføre selve jobben. Vi murer, legger stein, lager plen og planter busker og trær.

A/STAB tilbyr rådgivere innen
Eiendomsutvikling, arealplanlegging, prosjektadministrasjon, bygg-teknisk prosjektering, brannteknisk prosjektering for bolig- og næringsbygg og byggesaksbehandling for private aktører.

Støyma AS er datterselskap i Fusa Kraftlag SA.
Strøyma er leverandør av straum og fiberbaserte tenester.

Dersom du handlar straumen din lokalt, så er du med på å gje tilbake til lokalmiljøet.

Investornytt er et ikke redaksjonelt finanansnettsted – styrt av større Norske investorer.

Her finner du informasjon og innsikt i alle markeder, sett fra et investorperspektiv. Vi deler analyser og relevant innhold skapt av våre dyktige samarbeidspartnere for å gi våre medlemmer og lesere best mulig innsikt.

Vi er din lokale leverandør av Mesterhus, I tillegg arbeider vi med eiendomsutvikling og andre byggeprosjekter. Enten du trenger tomt, ferdig hus eller vil bygge ditt eget – vi lover at du får det som avtalt.

Ragn-Sells er et privateid selskap som opererer i fire land. Vi samler, behandler og resirkulerer avfall og restprodukter fra bedrifter, organisasjoner og husholdninger.

Lang erfaring og et stort nettverk sørger for  at vi får solgt din båt og finner den båten du ønsker å kjøpe!

Azets er et internasjonalt konsern som tilbyr regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester. Vi hjelper selskaper og organisasjoner i alle former og størrelser med å oppnå sine ambisjoner.

Rørleggermester Stig E. Nilsen utfører alt arbeid innen sanitær, VA, vannbåren varme, rehabilitering, service og vedlikehold.

I. Bjørø Kobber & Blikk utfører både små og store jobber innen blikkenslagerfaget der taktekking, fasadearbeid og ventilasjon er våre hovedfelt. Våre tjenester benyttes av det private,offentlige, arkitekter og private borettslag så vel som en rekke entreprenører.

Dales Rederi

Dales Rederi i Søre Øyane har i fleire generasjonar eigd M/S Røttingøy, som fiskar sild, makrell og lodde.
Fana Sparebank Eiendom er en del av Fana Sparebank-konsernet. Mange tenker kanskje at en eiendomsmeglers eneste oppgave er å skaffe potensielle kjøpere og bud på boligen, men vi kan hjelpe med så mye mer! Vi mener at det er totalopplevelsen som skaper gode kjøp og salg, og ønsker at du som selger skal vite alt vi kan hjelpe deg med.
Caverion er teknisk totalleverandør av smarte og grønne bygg hvor folk trives. Vi er fageksperter innenfor alle tekniske fag som alltid leverer høyeste kvalitet – om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg. Vi leverer smarte løsninger for grønnere bygg og har spesialister innenfor alle tekniske fagdisipliner.
Rehabspesialisten Os ligger i Ulvenparken, i 3 etasje. Vi har egne treningsfasiliteter, og gratis parkering finnes rett utenfor døra. Klinikken drives av naprapat Aleksander Lindkvist. På klinikken jobber også naprapatene Joachim Rydgren og Trine Lise Haukedal. Samtlige er medlem i respektive forbund.

Vi i byggmester Aarvik kan, i samarbeid med Norgeshus, tilby en rekke arkitekttegnede boliger. Her finnes noe for enhver smak. Om du allikevel ikke skulle finne det du ønsker blant våre ferdige modeller, kan du bare ta kontakt med oss – sammen finner vi en løsning.

Når du bygger med oss i Byggmester Aarvik, fungerer vi som totalentreprenør, og tilbyr alt av tjenester både innendørs og utendørs.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Apotek 1 er Norges største apotekkjede med over 4500 ansatte og over 450 apotek fra Lyngdal i sør til Longyearbyen i nord. Helt siden oppstarten i 1999 har vi jobbet målbevisst for å bli en nær og kompetent ekspert som forbedrer og forenkler helsehverdagen til nordmenn flest.

Os Marineservice AS spesialiserer seg på service og vedlikehold på fritidsbåter og yrkesfartøy.

Vi er ei bedrift med god kompetanse og erfaring i det maritime miljøet, både på bensin og dieselmotorer, innenbords og utenbords. Alt fra reparasjoner til montering av utstyr til yrkesnæringen og fritidsmarkedet.

Carfix er godkjente bilverksteder, med kompetanse til å diagnostisere og utføre reparasjoner på alle bilmerker. Vi har også fokus på el- og hybridbiler. Alle bilens garantier blir ivaretatt – slik at kunden er sikret trygg ferdsel og proff oppfølging, uansett situasjon.
Murmester Kjell Røttingen er godkjent som lærlingebedrift og er en stolt bidragsyter til opplæring og kompetanseheving innen murerfaget. Vi holder til på Hagavik, 30 minutter fra Bergen. Vi tar på oss alle typer mureroppdrag i Os, Fusa, Bergen og Austevoll.
Lagersjefen Os tilbyr minilager i Os og har boder i ulike størrelser i flotte lokaler i Os Næringspark. Her kan både bedrifter og private lagre innbo, møbler, sesongvarer, sportsartikler og annet man ikke har plass til. Lokalene har alarm, overvåkning og adgangskontroll. Les mer på https://lagersjefen.no/minilager-os
Malermester Kvittingen AS holder til i Os i Vestland. Malermester Kvittingen AS er en godkjent opplæringsbedrift, og er medlem av MLF. Vi utfører maler og gulvleggerarbeid i Os, Bergen og omegn. Malermester Kvittingen AS er en del av Håndverksgruppen.

Bjoarvik Trafikkskolen er landets eldste trafikkskole. Vi står klare for å hjelpe deg på veien til ditt førerkort!

Vi har kontor i Jordmorsvingen 4, Os.

Sperrevik Elektro AS er en konkurransedyktig elektrobedrift i Os og omliggende kommuner.

Sperrevik Elektro AS utfører alt innen elektriske installasjoner fra små prosjekt til totalleveranser innen elektro på hus og industri/næringsbygg.

Multi Entreprenør

Multi Entreprenør tilbyr alt innen betongarbeid. Ringmur, grunnmur, forstøtningsmurer og golv.

Os Anlegg

Os Anlegg As er ein entreprenørbedrift som påtar seg oppdrag i Os & Bergen området.

Vi har maskiner fra 1, 8 til 30 tonn.

Godkjent tipp-plass for jord & stein.

Renta AS er totalleverandør av maskin- og utstyrsutleie til bygg og anlegg, industri og kommune. Med hovedkontor på Espehaugen i Fana, og avdelinger på Stord og Romerike, samt i Stavanger, Narvik, og nå også Os, er det enkelt å leie utstyr hos Renta.

Det som startet med én liten butikk i Hokksund i mars 1979, har nå blitt mer enn 690 butikker og 14.000 ansatte. KIWI er historien om et moderne norsk eventyr – der kunden alltid er hovedpersonen.

Banefilter AS leverer granulatfilter og sluser for oppsamling av gummigranulat fra kunstgressbaner til idrettsanlegg, bedrifter og private. Etter flere år som frivillig i idrettslag hvor arbeidet stort sett var med vedlikehold av fotballbaner og anlegget generelt kom vi bort i problemet med gummigranulat utenfor banen og anlegget. Vi var opptatt av å finne gode og løsninger som kunne brukes av alle.

InterPadel skal bli Norges ledende Padel kjede, og bidra til å gjøre Padel til en Olympisk sport!

Visjonen er å bruke bygge opp en Padel sporten til å bli en olympisk sport innen 2028. Da er det viktig å ha et godt nettverk og bra trøkk rundt sporten for å hente inn riktige ressurser og nøkkelpersoner for å få dette til å skje. Tanken er å etablere Padel-klubber på alle senter for å bygge opp et stort Padel-miljø over hele landet. 

Kongsberg Maritime leverer teknologien, utstyret og tjenestene som er nødvendige i bærekraftige maritime operasjoner. Markedet er bredt – og dekker avanserte offshore- og forskningsfartøy, handelsskip og store fiskefartøy, samt offshoreinstallasjoner innen akvakultur, olje og gass, og vindkraft.

Octaos digitaliserer vindu- og dørbransjen. Vi har det beste verktøyet for salg av vinduer og dører!

Octaos Sales gir dine kunder muligheten til å selv opprette tilbud, konfigurere produkter, kalkulere sine priser og presentere tilbudene på en profesjonell måte.

R.O. Nydal driv med handel og agentur, salg og service av kjøleteknisk utstyr og produkter. Videre driv dei med utleievirksomhet av utstyr og produkter innen kjøling, frysing og airconditonering. 

Velkommen til matbutikken REMA 1000 MOBERG. Her finner du matvarer til bare lave priser. Dagligvarebutikken ligger i Os kommune. Velkommen til en hyggelig dagligvarehandel. REMA 1000 MOBERG er søndagsåpen.

OBOS er en av Nordens største boligbyggere med over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men én ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til medlemmene våre.

Byggmesterfirma med lidenskap for faget.

Vi holder til i Os og tar oppdrag i hele Bergen og omegn.

Vi tilbyr gratis befaring hvor vi gir deg et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt.

Fjord1 har si kjerneverksemd innan ferjetransport og er det leiande ferjeselskapet i Noreg. Selskapet har og aktivitet knytt til hurtigbåt, i tillegg til vårt eige cateringkonsept Ferdamat.

Safe Bemanning er ett lokaleid bemanningsselskap som har bygget oss opp gjennom solide leveranser i Bergen og omegn siden 2015.

I dag har vi 4 forskjellige avdelinger som retter seg inn mot bygg, industri, installasjon og logistikk!