Padel

Padel er ein av dei raskast veksande idrettar i verda, og det opplever vi her lokalt også. Mange vil oppleva meistring allereie etter få timar, og fort bli hekta på denne idretten. Målet vårt er først og fremst å skapa eit bredt klubbmiljø som vil bidra som plattform til eit stort sosialt nettverk.

Vi har to utendørs padelbaner på anlegget vårt på Nore Neset, samt eit samarbeid med Interpadel Os med sine 13 baner på Ulven.

Nore Neset Idrettslag har i dag søkt opptak i Norges Tennisforbund, og startar opp padelgruppe.

Idrettslag har er medlem av Norges Tennisforbund som organiserer padel i Norge.

Idrettslaget har også forhandla fram gode avtalar med Interpadel slik at idrettslaget sine padelutøvarar får særs gode priser på baneleie, samt rabatter på padelutstyr.

Medlemmer i vår padelgruppe får 30% rabatt på baneleie, og 30% rabatt i padelshopen til Interpadel (40% i kampanjeperioder).

Videre vil medlem i vår padelgruppe bli invitert til Klubbturneringer, og få mulighet til å delta i turneringer og mesterskap i regi Norges Tennisforbund.

Bli medlem av Nore Neset Padel

Nore Neset Padel er no klar, og vi ønsker medlemmer velkommen. Som medlem får du gode fordeler både hos Interpadel Os og Intersport Laguneparken.

Vi startar padelgruppe!

Nore Neset Idrettslag har i dag søkt opptak i Norges Tennisforbund, og startar opp padelgruppe.